Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Kuyucak MYO’dan Coşkulu Mezuniyet Töreni

17.05.2018
Üniversitemiz Kuyucak Meslek Yüksekokulu (MYO) 10 Mayıs 2018 tarihinde Pamukören Havuzbaşı Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği coşkulu törenle mezun öğrencilerini uğurladı.

21. kez bu gururu yaşayan Kuyucak MYO, tüm akademik ve idari personeli ile törende hazır bulunurken mezun öğrencilerin ve ailelerinin de oldukça heyecanlı oldukları gözlendi. Törene, Kuyucak Kaymakamı Cengizhan Ankara, Kuyucak Garnizon Komutanı J.Kıdemli Üstteğmen Okan Öztürk, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halik Kırnak, Kuyucak MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ali Bilgenoğlu, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Kuyucak MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ali Bilgenoğlu, mezun öğrencilere insani, ahlaki değerleri hatırlatan bir konuşma yaptı. Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’e, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’a teşekkürlerini de ileten Bilgenoğlu öğrencilere iş hayatı için sonsuz başarı diledi.  Bilgenoğlu’nun konuşmasının ardından kürsüye gelen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Kırnak da öğrencilere başarılı bir kariyer hayatı dilerken ailelerine de emekleri nedeniyle teşekkürlerini sundu. Öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından keplerin havaya fırlatılmasıyla veda balosuna geçildi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN