Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Kuyucak MYO’da Söyleşi ile Köfte Partisi Bir Arada

14.12.2017
Üniversitemiz Kuyucak Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk ile 5 Aralık 2017 tarihinde Kuyucak MYO Kampüsü’nde bir söyleşi gerçekleştirdi.

Etkinliğe Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Kuyucak MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Bilgenoğlu, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı. Müdür Bilgenoğlu’nun açılış konuşması ile başlayan söyleşide Bilgenoğlu, Kuyucak MYO’ya verdiği desteklerden ve gösterdiği hassasiyetlerden dolayı Kuyucak ailesi adına Başkan Ertürk’e teşekkürlerini iletti. Kuyucak MYO’nun gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeyi planladığı projeler sayesinde Kuyucak ilçesinin gelişimine her zaman katkı sağlamaya hazır olduğunu belirten Müdür Bilgenoğlu, ilçenin kalkınması için Yüksekokul ve Belediyenin iş birliği içinde olduğunu, bu durumun diğer ilçelere örnek teşkil ettiğini ifade etti.

Başkan Ertürk, başarılı belediyecilik uygulamalarını ve uzun yıllardır devam eden başkanlık deneyimlerini öğrencilerle paylaşırken; öğrencilerin sorunlarını, isteklerini de dinleyerek notlar aldı. Öğrencilerin belediyecilik ile ilgili sorularını da yanıtlayan Ertürk, öğrencilerden gelen gezi programı düzenleme gibi istekleri de karşılama sözü verdi.  Oldukça samimi bir şekilde soruları yanıtlayan Ertürk, geçen yıl Meslek Yüksekokulu ile birlikte güzel projelere imza attıklarından söz ederek, yeni projeler için öğrencilerden ve hocalardan gelecek tekliflere açık olduklarını söyledi. Söyleşinin ardından okulun bahçesinde tüm öğrencilere köfte ikramı yapan Başkan Ertürk üniversite öğrencileri ile tek tek sohbet etti. 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN