Kuyucak Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimizden Anlamlı Ziyaret

31.03.2017
Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Üniversitemiz Kuyucak Meslek Yüksekokulu öğrencileri, 29 Mart 2017 tarihinde Horsunlu Belediyesi Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Kuyucak Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Bilgenoğlu, Meslek Yüksekokulu akademik personeli ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen ziyarette oldukça duygusal anlar yaşandı. Öğrenciler huzurevi sakinleri ile sohbet ederek onların hayat hikâyelerini dinledi. Huzurevi sakinleri de öğrencilerin bu davranışı karşısında çok mutlu olduklarını belirtti.

Kuyucak Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bilgenoğlu, “Öğrencilerimizin sosyal sorumluluk bilincinin gelişmesi doğrultusunda projeler gerçekleştirmekteyiz, önümüzdeki günlerde de öğrencilerimizi farklı projelerle buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.