Kütüphanemiz Toplu Çalışma Salonu Hizmete Girdi

25.04.2017
Kısa bir süre önce gece 24'e kadar hizmet vermeye başlayan Üniversitemiz Merkez Kütüphanesinde öğrenciler ve araştırmacılar için yeniden tasarlanan Kütüphanenin üst katı, Toplu Çalışma Salonu olarak 17 Nisan 2017 tarihinde hizmete girdi.

Öğrenci dostu bir kütüphane olmayı amaçlayan Merkez Kütüphanenin, aynı zamanda yönetim katı olarak da kullanılan üst katı, “Toplu Çalışma Salonu” olarak yeniden tasarlanarak,  öğrenci ve araştırmacıların, daha rahat bir ortamda, gruplar halinde, sesli çalışma yapabilecekleri bir hale dönüştürüldü.

Kendilerini evlerinde hissederek huzurlu bir ortamda ders çalışma şansı yakalayan öğrenci ve araştırmacılar, kütüphanenin diğer alanlarından farklı olarak, Toplu Çalışma Salonu’nda çok yüksek olmamak kaydıyla, sesli ve grup çalışması yapabilecek, Kütüphanemiz girişinde çay ve kahve içebilmeleri için oluşturulmuş alanda bulunan kantinden de faydalanabileceklerdir.