Kütüphane Online Oryantasyon Eğitimleri Devam Ediyor

02.11.2020
Üniversitemizin araştırma faaliyetlerini desteklemek ve nitelikli bilimsel yayın çıktılarını arttırmak amacıyla Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "Kütüphane Online Oryantasyon Programı" devam ediyor.

Araştırmacılarımız ve öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gören  online oryantasyon eğitimi kapsamında, kütüphane otomasyon programı ve kütüphane web sayfasına yönelik eğitim, veri tabanlarının ve elektronik kaynakların detaylı kullanımına yönelik eğitim, telif hakları ve intihal yazılım programlarına yönelik eğitim, referans yönetim araçları ve Mendeley programının kullanımına yönelik eğitimler verilmektedir.

Bu etkinliği talep eden araştırmacıların ve bölümlerin eğitimin uygulanacağı gün ve saatlerin belirlenmesi için eğitim istek formunu doldurması gerekmektedir. Eğitim istek formu https://kutuphane.adu.edu.tr/default.asp?frm=5