Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Kütüphane Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor

29.03.2018
Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Clarivate Analytics Eğitim Uzmanı Bora Karayel’in konuşmacı olarak katıldığı “Web of Science, Journal Citation Reports ve InCites ile Etkili Araştırma Süreci” konu başlıklı eğitim 28 Mart 2018 tarihinde gerçekleşti.

Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil Kırnak, Üniversitemiz Kütüphane Ve Dokümantasyon Daire Başkanı V. Öğr. Gör. Özden Faydalıgül, akademik ve idari personelin yanı sıra birçok öğrenci katıldı.

Uzman Bora Karayel Web of Scıence, Journal Citation Reports, Incities programları hakkında detaylı bilgiler vererek, programlara eklenen yeni özellikleri katılımcılarla paylaştı. Programların avantajları ve kullanım metodlarını uygulamalı olarak açıklayan Karayel, Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler, Sanat ve İnsani Bilimleri konu alan dergilerin ve konferans bildirilerinin taranarak, araştırma alanıyla ilgili prestijli yayınlara ulaşılabileceğini söyledi.

Eğitim sonunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halik Kırnak tarafından Clarivate Analytics Eğitim Uzmanı Bora Karayel’e teşekkür belgesi verildi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN