KÜSİ Bilgilendirme Toplantısı Üniversitemizde Gerçekleşti

11.05.2016
Üniversitemiz ev sahipliğinde yapılan, Aydın Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, KOSGEB ve GEKA’nın paydaşı olduğu Kamu-Üniversite-Sanayi (KÜSİ) işbirliğini güçlendirmeye yönelik bilgilendirme toplantısı 9 Mayıs 2016 tarihinde AİSYEM Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda, Aydın Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mustafa Görgülü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın, KOSGEB İl Müdürü Sadık Ceyhan KOSGEB’in, ve GEKA İl Temsilcisi Armağan Aydın GEKA’nın proje destekleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

Çok sayıda akademisyenin katıldığı toplantıda mevcut kurum desteklerinin üniversite-sanayi işbirliğine olası katkıları ve atılması gereken somut adımlar tartışıldı. Toplantı, KÜSİ İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Aslı Yorulmaz’ın konuşmacılara teşekkür belgelerini takdimi ile son buldu.