Kuşadası MYO, Romanya Uluslararası Black Sea Fish Festivali’nde Ödülleri Topladı

23.09.2024
Üniversitemiz Kuşadası Meslek Yüksekokulu (MYO), 12-16 Eylül 2024 tarihleri arasında Romanya’nın Köstence kentinde düzenlenen “Uluslararası Black Sea Fish Festivali”ne katıldı.

Başkanlığını Üniversitemiz Kuşadası MYO Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin’in yaptığı ekipte, MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Ahu Sezgin ile öğrencilerimiz Veysel Karani Aka, Ümit Bostan, Berke Kandemir, Ali Çakır ve Kemal Karaca yer aldı.

Öğrencilerimiz yarışmada 3 altın madalya kazanırken, ülke yemekleri masası kategorisinde Üniversitemiz öğretim elemanları 2 altın madalya ve özel şilt ile ödüllendirildi.