Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Kuşadası MYO Oryantasyon Eğitimi Tamamlandı

17.10.2024
Üniversitemiz Kuşadası Meslek Yüksekokulu (MYO) 2024-2025 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi, MYO Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıya, Kuşadası MYO Müdürü Prof. Dr. Pınar Altıok Gürel, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Ahu Sezgin ve Öğr. Gör. Nurcan Yılmaz, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

 

Açılış konuşmasını yapan Müdür Prof. Dr. Pınar Altıok, öğrencilere kariyer yönetimi ve planlaması, turizm eğitiminin önemi, Üniversitemizin bölgedeki ağırlığı, akademik eğitim kalitesi hakkında bilgiler vererek, yeni akademik yılın başarılarla geçmesini temenni etti. Protokol konuşmalarının ardından Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin tarafından uygulama derslerinin işleyiş şekilleri ve danışmanlık süreçleri kapsamında öğrencilerin izlemesi gereken yollar hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

 

Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Nurcan Yılmaz tarafından Üniversitemiz ve Meslek Yüksekokulu hakkında bilgiler verilirken aynı zamanda öğrencileri yakından ilgilendiren Akademik Takvim, Öğretim Programı, Ders Kaydı, OBİS, Ortak Dersler, Uzaktan Eğitim (ADUZEM), Sınavlar, Devam - Devamsızlık, Ders Eşdeğerliği, Danışmanlıklar konularında geniş kapsamlı bir sunum yapıldı.

 

Öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılmasının ardından oryantasyon eğitimi sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN