Ülkemizde 81 ilde bulunan Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı öğrencilerinin katılımıyla Milli Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması’nın Ege Bölgesi ayağı 17 Nisan 2024 tarihinde Kuşadası MYO mutfak atölyesi’nde yapıldı. Aydın ve Muğla illerinde bulunan 3’er kişilik ekiplerden oluşan 15 farklı Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen yarışmanın Ege Bölge koordinatörlüğünü MYO Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin yaptı.
Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Aydın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Gülfidan Kendirlioğlu ve Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman’ın katıldığı yarışma, Kuşadası MYO Müdürü Prof. Dr. Pınar Altıok Gürel, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici’nin konuşmalarının ardından yarışmada dereceye giren ekiplere ödüllerinin takdim edilmesi ile sona erdi.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu