Etkinliğin açılış konuşmaları, MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Nurcan Yılmaz tarafından yapılırken, Kuşadası MYO Müdürü Prof. Dr. Pınar Altıok Gürel de Turizm Haftası’nın anlam ve önemine dair duygu ve düşüncelerini paylaştı.
Ardından, Bilim ve Eğitim Derneği (BEDER) Genel Başkanı Hakan Baycık tarafından “Turizmde Toplam Kalite Yönetiminin Çalışan Performansına Etkisi” konulu etkileyici bir sunum gerçekleştirildi. Sunumda kalite kavramının tarihsel gelişimi, turizm sektörü açısından önemi ve sektördeki kalite uygulamalarının çalışan motivasyonu üzerindeki etkileri detaylı bir şekilde ele alındı.
Etkinliğe BEDER Proje Koordinatörü ve araştırmacı-yazar Volkan Yaşar Berber ile birlikte Turizm Fakültesi Yiyecek-İçecek İşletmeciliği bölümü öğrencileri Sudem İnceoğlu, Caner Çağlar ve Kaan Akyüz de katılım sağlayarak programı destekledi.
Program öncesinde, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin’in öncülüğünde düzenlenen toplantıda ise gelecekte hayata geçirilebilecek projeler üzerine verimli fikir alışverişinde bulunuldu.
Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müdürü Öğr. Gör. Dr. Emre Üstgül’ün onur konuğu olarak katıldığı etkinlik, sektörün akademik ve profesyonel temsilcilerini bir araya getirerek bilgi paylaşımına katkı sundu.
Program sonunda, MYO Müdürü Prof. Dr. Pınar Altıok Gürel tarafından BEDER Genel Başkanı Hakan Baycık’a teşekkür belgesi takdim edilerek etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Söke İşletme Fakültesi, Mezunlarını Görkemli Bir Törenle Uğurladı
Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyeti Coşkuyla Kutladı
Yılmazköy Ortaokulu Öğrencilerinden ADÜ’ye Ziyaret
Üniversitemizde, Uluslararası 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sergisi Açıldı
Üniversitemizde, Hemşirelik Haftası Kapsamında Etkinlikler Düzenlendi
Güçlü Adımlar Topluluğu’ndan Dilek Ağacı Etkinliği
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu