Kuşadası MYO’da “TÜBİTAK 2209 Proje Yazma Eğitimi” Düzenlendi

18.10.2024
Üniversitemiz Kuşadası Meslek Yüksekokulunda (MYO) 9 Ekim 2024 tarihinde "TÜBİTAK 2209 Proje Yazma” ve diğer TÜBİTAK Projelerine ilişkin eğitim programı düzenlendi.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Pınar Altıok Gürel ve akademik kadronun hazır bulunduğu eğitimde, Proje ve AR-GE Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Kemalettin Ağızan tarafından “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” için proje yazma, projenin amaç ve kapsamı, proje başvuru koşulları, proje değerlendirme süreçleri, gerekli olan belgeler, proje yazımında teknik ve bilimsel bakış açıları konularında sunum yapılmış, ayrıca Meslek Yüksekokulunun akademik çalışma alanlarıyla ilgili diğer TÜBİTAK projelerine ilişkin geniş kapsamlı bilgilendirmelerde bulunuldu.

Eğitim programında, akademisyenlerden gelen sorular cevaplandırılarak, proje analizleri üzerinde değerlendirmeler yapıldı.