Kuşadası MYO’da “Narko Gençlik Programı” Düzenlendi

09.10.2024
Üniversitemiz Kuşadası Meslek Yüksekokulunda (MYO) gençleri uyuşturucu madde konusunda bilinçlendirmek amacıyla 7 Ekim 2024 tarihinde “Narko Gençlik Programı” düzenlendi.

Kuşadası MYO Müdürü Prof. Dr. Pınar Altıok Gürel, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Ahu Sezgin ve Öğr. Gör. Nurcan Yılmaz, akademik ve idari personel ile öğrencilerin katılım gösterdiği programda, Narko Gençlik Kuşadası Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği’nden Nilay Yavaşoğlu ve Muhammed Mustafa Göçebe tarafından uyuşturucu maddelerin akıl sağlığına ve sosyal hayata verdiği zararlar konusunda katılımcılara önemli bilgiler aktarıldı.

Program, Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği polis memurlarının, soruları cevaplandırmalarının ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.