Öğrencilerin ve akademik-idari personelin katılım sağladığı programda, Öğr. Gör. Dr. Yeter Çan Domruk, Mevlânâ’nın hayatı, fikirleri, eserleri ve Mevlevî mutfağının özellikleri hakkında bilgiler verdi. Etkinlik, Öğr. Gör. Dr. Yeter Çan Domruk, MYO Müdürü Prof. Dr. Pınar Altıok Gürel tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu