İftar organizasyonu, Kuşadası Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin’in öncülüğünde, Aşçılık ve İkram Hizmetleri programı öğrencilerinin katkılarıyla hazırlandı. Öğrencilerin sergilediği mutfak becerileri ve titizlikle sundukları lezzetler büyük beğeni topladı.
Program kapsamında, Kuşadası Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Pınar Altıok Gürel ve Devlet Konservatuvarı Müdürü Öğr. Gör. Dr. Emre Üstgül, günün anlam ve önemine değinen konuşmalarında, iftar programının birlik ve beraberliği güçlendirdiğini, kurumlar arasındaki iş birliğini pekiştirdiğini vurgulayarak emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Rektörümüz, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarına Katıldı
Rektörümüz, Sağlık Kampüsü’nde Devam Eden ve Planlanan Çalışmaları İnceledi
Medeniyet Tasavvuru Okulu 2025 Aydın Akademik Yaz Kampı Başladı
Öğretim Üyemizin İki Kitabı Prestijli Uluslararası Yayınevinde Yayımlandı
Öğretim Üyemizden Türk-İslam Medeniyetinde Müziğin Savaşlardaki Rolüne Kapsamlı Bir Bakış
YKS Sonuçlarına Göre ADÜ’de Yerleşme Oranı %99,83
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Vakfı Olağanüstü Genel Kurulu Gerçekleştirildi
Rektörümüz, Tıp Fakültesi 3., 5. ve 6. Dönem Temsilcilerini Makamında Ağırladı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu