İftar organizasyonu, Kuşadası Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin’in öncülüğünde, Aşçılık ve İkram Hizmetleri programı öğrencilerinin katkılarıyla hazırlandı. Öğrencilerin sergilediği mutfak becerileri ve titizlikle sundukları lezzetler büyük beğeni topladı.
Program kapsamında, Kuşadası Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Pınar Altıok Gürel ve Devlet Konservatuvarı Müdürü Öğr. Gör. Dr. Emre Üstgül, günün anlam ve önemine değinen konuşmalarında, iftar programının birlik ve beraberliği güçlendirdiğini, kurumlar arasındaki iş birliğini pekiştirdiğini vurgulayarak emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Hemşirelik Fakültesi 2024-2025 Akademik Yılı Yemin ve Mezuniyet Töreni Gerçekleşti
TÜBİTAK 1001 Projesinin Tanıtımı ve Eğitim Atölyesi Gerçekleştirildi
Lise Öğrencilerinden Ziraat Fakültesine Ziyaret: Bilim ve Doğa ile Dolu Bir Gün
Üniversitemiz Akademisyenine Uluslararası Kongreden Ödül
Yaşlı Bakım Programı Öğrencilerinden 19 Mayıs’a Özel Moral Pikniği
Veteriner Fakültesi Öğrencileri “Suçsuzlar Çağı Suçlular Çağı” Adlı Tiyatro Oyununu Sahneledi
Söke Meslek Yüksekokulundan Yıl Sonu Mezuniyet Sergisi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu