İftar organizasyonu, Kuşadası Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin’in öncülüğünde, Aşçılık ve İkram Hizmetleri programı öğrencilerinin katkılarıyla hazırlandı. Öğrencilerin sergilediği mutfak becerileri ve titizlikle sundukları lezzetler büyük beğeni topladı.
Program kapsamında, Kuşadası Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Pınar Altıok Gürel ve Devlet Konservatuvarı Müdürü Öğr. Gör. Dr. Emre Üstgül, günün anlam ve önemine değinen konuşmalarında, iftar programının birlik ve beraberliği güçlendirdiğini, kurumlar arasındaki iş birliğini pekiştirdiğini vurgulayarak emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu