Gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Kuşadası MYO Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, öğrencilere “Sıfır Atık” temalı sunumuyla çevresel sürdürülebilirliğe dair teorik bilgiler aktardı. Sunumun ardından mutfak atölyesine geçilerek, sıfır atık yaklaşımına uygun örnek bir tarif uygulaması gerçekleştirildi.
Üniversitemizde “Tarımsal Kuraklık ve Etkin Su Kullanımı” Paneli Gerçekleşti
Eğitim Fakültesi 2024-2025 Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Bozdoğan MYO’dan Çocuklara Beslenme Bilinci: “Balık Yiyorum, Sağlıklı Büyüyorum”
Uluslararası Dijital Sanat Festivali IDAF25’e ADÜ’den Tasarım Dokunuşu
3. Piyano Festivali, ADÜFEST Kapsamında Sanatseverleri Buluşturdu
Üniversitemizden Küresel Başarı: THE 2025’te ADÜ Büyük Yükseliş Gösterdi
Deney Hayvanı Kullanım Sertifikası Kursunu Tamamlayan Katılımcılara Sertifikaları Takdim Edildi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu