Gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Kuşadası MYO Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, öğrencilere “Sıfır Atık” temalı sunumuyla çevresel sürdürülebilirliğe dair teorik bilgiler aktardı. Sunumun ardından mutfak atölyesine geçilerek, sıfır atık yaklaşımına uygun örnek bir tarif uygulaması gerçekleştirildi.
Aydın Sivil Dayanışma Platformu’ndan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e Ziyaret
AYMELEK Derneği Üyeleri, ADÜ Didim Sosyal Tesislerinde Ağırlandı
“Veteriner Mikrobiyolojide Bakteriyel Hastalıklar” Kitabı, Öğretim Üyemizin Editörlüğünde Yayımlandı
Rektörümüzden Pamukkale Üniversitesi’ne Ziyaret
Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent, İletişim Fakültesini Ziyaret Etti
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu