Gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Kuşadası MYO Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, öğrencilere “Sıfır Atık” temalı sunumuyla çevresel sürdürülebilirliğe dair teorik bilgiler aktardı. Sunumun ardından mutfak atölyesine geçilerek, sıfır atık yaklaşımına uygun örnek bir tarif uygulaması gerçekleştirildi.
Rektörümüz, Buharkent’te Düzenlenen 18. Taze İncir Festivali ve Toplu Açılış Törenine Katıldı
Tıp Fakültesinde Devir Teslim Töreni Gerçekleşti
İktisadi İşletmeden Araştırma Üniversitesi Hedefini Destekleyen Stratejik Yatırımlar
Üniversitemiz Tarafından Düzenlenecek Bilim Şenliği İçin Hazırlıklar Sürüyor
Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Rektörümüzden Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin’e Nezaket Ziyareti
Üniversitemiz Merkez Kampüsü’nde Ağaçlandırma Çalışmaları Devam Ediyor
Yeni Poliklinik ve Laboratuvar Binası Projesinde Saha Çalışmaları Başladı
Rektörümüz, Turizm Fakültesinin Akademik ve İdari Personeli ile Bir Araya Geldi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu