Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin koordinatörlüğünde, bölüm öğrencilerinden oluşan ekip, 25-27 Nisan 2025 tarihleri arasında düzenlenen 14. Uluslararası Alaçatı Ot Festivali ile 11. Uluslararası Urla Enginar Festivali’ne katılım sağlayarak çeşitli workshoplar gerçekleştirdi.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen her iki festivalde de, Kuşadası MYO ekibinin düzenlediği uygulamalı eğitimler ilgi gördü. Üniversitemizin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımına katkı sunan etkinliklerde, sürdürülebilir gastronomi ve sıfır atık temaları ön plana çıkarıldı.
Kuşadası Meslek Yüksekokulu, gastronomi alanındaki eğitim ve uygulama faaliyetlerini toplumla buluşturmaya devam ederken, bu tür organizasyonlarda aktif rol alarak öğrencilere deneyim kazandırma ve sektörel iş birliklerini güçlendirme hedefiyle çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.
Modern ve Yeşil Bir Kampüs İçin Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürüyor
ADÜ’nün Kanser Araştırma Projesi Teknofest 2025 Finalisti Oldu
ADÜ PDRM Tarafından "Bağımlılıkla Mücadele Dersi" Eğitimi Düzenlendi
ADÜ, EAIE 2025’te Filistin ile Akademik İş Birliği İçin Temaslarda Bulundu
Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Özel Yetenek Sınavı Gerçekleştirildi
ADÜSEM Eğitimleri, Yoğun İlgi Görüyor
Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi: “Şampiyonlar Okulu” Uluslararası Başarılarıyla Parlıyor
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu