Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin koordinatörlüğünde, bölüm öğrencilerinden oluşan ekip, 25-27 Nisan 2025 tarihleri arasında düzenlenen 14. Uluslararası Alaçatı Ot Festivali ile 11. Uluslararası Urla Enginar Festivali’ne katılım sağlayarak çeşitli workshoplar gerçekleştirdi.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen her iki festivalde de, Kuşadası MYO ekibinin düzenlediği uygulamalı eğitimler ilgi gördü. Üniversitemizin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımına katkı sunan etkinliklerde, sürdürülebilir gastronomi ve sıfır atık temaları ön plana çıkarıldı.
Kuşadası Meslek Yüksekokulu, gastronomi alanındaki eğitim ve uygulama faaliyetlerini toplumla buluşturmaya devam ederken, bu tür organizasyonlarda aktif rol alarak öğrencilere deneyim kazandırma ve sektörel iş birliklerini güçlendirme hedefiyle çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.
Rektörümüz, Engelli Bireyler ve Aileleriyle Bir Araya Geldi
Rektörümüz İdari Birimlerde İncelemelerde Bulundu
Üniversitemizde “Ulusal Mezun Sempozyumu” Düzenledi
Üniversitemiz, 4. Ege Bölgesi Yabancı Diller Yüksekokulları Sempozyumu’nda Temsil Edildi
Veteriner Fakültesinde “Birbirimize Candan Bağlıyız” Kan Bağışı Etkinliği Düzenlendi
Nazilli Meslek Yüksekokulundan Hasköy İlkokulu’na Ziyaret
Öğretim Üyemizin “Yeni Medya ve Demokrasi” Adlı Kitabı Yayımlandı
Üniversitemizin OED Projesi Türkiye Genelinde Örnek Uygulama Haline Geldi
Üniversitemizde “Bağımlılık Döngüsünü Kırmak: Farkındalıktan Eyleme” Paneli Düzenlendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu