Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin koordinatörlüğünde, bölüm öğrencilerinden oluşan ekip, 25-27 Nisan 2025 tarihleri arasında düzenlenen 14. Uluslararası Alaçatı Ot Festivali ile 11. Uluslararası Urla Enginar Festivali’ne katılım sağlayarak çeşitli workshoplar gerçekleştirdi.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen her iki festivalde de, Kuşadası MYO ekibinin düzenlediği uygulamalı eğitimler ilgi gördü. Üniversitemizin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımına katkı sunan etkinliklerde, sürdürülebilir gastronomi ve sıfır atık temaları ön plana çıkarıldı.
Kuşadası Meslek Yüksekokulu, gastronomi alanındaki eğitim ve uygulama faaliyetlerini toplumla buluşturmaya devam ederken, bu tür organizasyonlarda aktif rol alarak öğrencilere deneyim kazandırma ve sektörel iş birliklerini güçlendirme hedefiyle çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.
Rektörümüz, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörünü Makamında Ziyaret Etti
Üniversitemizde, “Tarımsal Ürünlerde Tağşiş” Paneli Gerçekleştirildi
Veteriner Fakültesi Öğrencileri, Beyaz Önlüklerini Gururla Giydi
Öğretim Üyemiz, IFNUL Gazetecilik Fakültesinin Bilimsel Etkinlik Serisine Konuşmacı Olarak Katıldı
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’yi Üniversitemizde Ağırladık
Rektörümüz, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörünü Makamında Ağırladı
Öğretim Üyemizin Katkı Sağladığı Kitap Uluslararası Yayımlandı
Fen Fakültesi Öğretim Üyeleri ve Öğrencilerinin TÜBİTAK-2209 Başarısı
Buharkent MYO Öğrencilerinden Aydın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu