Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin koordinatörlüğünde, bölüm öğrencilerinden oluşan ekip, 25-27 Nisan 2025 tarihleri arasında düzenlenen 14. Uluslararası Alaçatı Ot Festivali ile 11. Uluslararası Urla Enginar Festivali’ne katılım sağlayarak çeşitli workshoplar gerçekleştirdi.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen her iki festivalde de, Kuşadası MYO ekibinin düzenlediği uygulamalı eğitimler ilgi gördü. Üniversitemizin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımına katkı sunan etkinliklerde, sürdürülebilir gastronomi ve sıfır atık temaları ön plana çıkarıldı.
Kuşadası Meslek Yüksekokulu, gastronomi alanındaki eğitim ve uygulama faaliyetlerini toplumla buluşturmaya devam ederken, bu tür organizasyonlarda aktif rol alarak öğrencilere deneyim kazandırma ve sektörel iş birliklerini güçlendirme hedefiyle çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.
Söke İşletme Fakültesi, Mezunlarını Görkemli Bir Törenle Uğurladı
Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyeti Coşkuyla Kutladı
Yılmazköy Ortaokulu Öğrencilerinden ADÜ’ye Ziyaret
Üniversitemizde, Uluslararası 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sergisi Açıldı
Üniversitemizde, Hemşirelik Haftası Kapsamında Etkinlikler Düzenlendi
Güçlü Adımlar Topluluğu’ndan Dilek Ağacı Etkinliği
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu