Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin koordinatörlüğünde, bölüm öğrencilerinden oluşan ekip, 25-27 Nisan 2025 tarihleri arasında düzenlenen 14. Uluslararası Alaçatı Ot Festivali ile 11. Uluslararası Urla Enginar Festivali’ne katılım sağlayarak çeşitli workshoplar gerçekleştirdi.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen her iki festivalde de, Kuşadası MYO ekibinin düzenlediği uygulamalı eğitimler ilgi gördü. Üniversitemizin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımına katkı sunan etkinliklerde, sürdürülebilir gastronomi ve sıfır atık temaları ön plana çıkarıldı.
Kuşadası Meslek Yüksekokulu, gastronomi alanındaki eğitim ve uygulama faaliyetlerini toplumla buluşturmaya devam ederken, bu tür organizasyonlarda aktif rol alarak öğrencilere deneyim kazandırma ve sektörel iş birliklerini güçlendirme hedefiyle çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.
Üniversitemizde Kurumsal Akreditasyon Süreci Hazırlık Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemiz Avrupa Araştırma ve İnovasyon Günleri’nde Temsil Edildi
Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Keman Sınıfı Konseri Gerçekleşti
Öğretim Üyemizin Kitabı Yayımlandı
Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyelerimizin Bosna-Hersek’teki Akademik İş Birlikleri
Üniversitemiz, BİDA-LAB Projesiyle Geleceğin Eğitimcilerini Yetiştirecek
Konservatuvar Söyleşileri Etkinliği Yoğun İlgi Gördü
Öğrencilere Yönelik Podcast Atölyesi Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Hazırlıklar Devam Ediyor
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu