Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin koordinatörlüğünde, bölüm öğrencilerinden oluşan ekip, 25-27 Nisan 2025 tarihleri arasında düzenlenen 14. Uluslararası Alaçatı Ot Festivali ile 11. Uluslararası Urla Enginar Festivali’ne katılım sağlayarak çeşitli workshoplar gerçekleştirdi.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen her iki festivalde de, Kuşadası MYO ekibinin düzenlediği uygulamalı eğitimler ilgi gördü. Üniversitemizin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımına katkı sunan etkinliklerde, sürdürülebilir gastronomi ve sıfır atık temaları ön plana çıkarıldı.
Kuşadası Meslek Yüksekokulu, gastronomi alanındaki eğitim ve uygulama faaliyetlerini toplumla buluşturmaya devam ederken, bu tür organizasyonlarda aktif rol alarak öğrencilere deneyim kazandırma ve sektörel iş birliklerini güçlendirme hedefiyle çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.
Hemşirelik Fakültesi 2024-2025 Akademik Yılı Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Öğretim Üyemizin Yeni Kitabı Yayımlandı
Öğretim Üyemizin Yeni Kitabı “Zümrüd-ü Anka Sultan Çelebi Mehmed” Yayımlandı
Öğretim Üyemizin Kitabı Yayımlandı
Hemşirelik Fakültesinde Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Akademisyenimizden UEFA C Lisans Kursu’nda Nitelikli Eğitimler
İletişim Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Bağımlılıkla Mücadelede Aile Gücü: Yükümlülere Yönelik Farkındalık Semineri Gerçekleştirildi
Öğretim Üyemizin Geliştirdiği Buluş Faydalı Model Olarak Tescillendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu