Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç ve Vali Erol Ayyıldız Üniversitemizi Ziyaret Etti

23.10.2015
Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç ve Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı 22 Ekim 2015 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan Üniversitemiz ve planlanan yeni yatırımlarla ilgili Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç ve Aydın Valisi Erol Ayyıldız’a bilgi verdi. Üniversitemizin yeni eğitim öğretim yılında 11 bin 973 yeni öğrenciyi kabul ettiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan yaklaşık 48 bin öğrencinin Adnan Menderes Üniversitesinde (ADÜ) öğrenim gördüğünü söyledi. Akademik ve idari personelle birlikte Adnan Menderes Üniversitesi’nin 50 bin kişilik büyük bir aile olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Bircan, ADÜ’nün Türkiye çapında bir marka olması için bütün güçleriyle çalıştıklarını ifade ederek,  yeni yatırımlar ve gerçekleşen çalışmalarla bunu başaracaklarına inandığını belirtti.

ADÜ’nün Aydın’ın gelişimine ekonomik ve kültürel anlamda katkılar sunduğunu belirten Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç, Üniversitenin halkla bütünleşen yapısıyla Aydın’a artı değer kazandıran bir konumda olduğunu söyledi. 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN