Kültür ve Turizm Eski Bakanı Atilla Koç’tan Üniversitemize Ziyaret

11.05.2018
Kültür ve Turizm Eski Bakanı Atilla Koç, 11 Mayıs 2018 tarihinde yaptığı Hastane ziyaretinden sonra öğrencilerimizle bir araya gelerek keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Genel Sekreter V. Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Aslan, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mücahit Kapçı, Başhekim Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Vahit Yıldız ile birlikte Hastanede yeni açılan üniteleri gezen Koç, Üniversitenin gelişiminden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve tüm hastalara acil şifalar diledi.

Hastane ziyaretinden sonra öğrencilerimizle AİSYEM Konferans Salonu’nda bir araya gelen Atilla Koç, öğrencilerin bilim ve varlık felsefesi üzerine düşünmelerini sağlayarak sohbet havasında keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.