Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Köy Okulları Destek Ekibi Öğrencileri Rektörümüzü Ziyaret Etti

08.06.2017
Köy okullarını ziyaret ederek, öğrencilerin ihtiyacı olan kıyafet, kırtasiye malzemelerini yaptıkları kermeslerden, hayırseverlerden, sivil toplum kuruluşlarından aldıkları maddi desteklerle 2014 yılından beri köy okullarındaki öğrencilere ulaştıran, okulları boyayan, öğrencilerle bir arada bulunarak onların yanında olan

 Köy Okulları Destek Ekibi Koordinatörü Üniversitemiz öğrencisi  Sümeyye  Yağmur’un başkanlığında  7 Haziran 2017 tarihinde   Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.   

Ziyarette, Köy Okulları Destek Ekibi, gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı bilgilendirdi. Ziyaret ettikleri bir okuldaki öğrencinin yaptığı resmi Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’a hediye eden öğrenciler,  kendisinden  destek olmalarını istedi.  Bu tür sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek olduklarını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Köy Okulları Destek Ekibi’nde yer alan öğrencilerin Üniversitemiz’de eğitim gören öğrenciler olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Üniversite olarak her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını ifade etti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN