Köşk MYO ve Aydın Ticaret Odası Arasında İş Birliği Anlaşması İmzalandı

03.09.2024
Üniversitemizde hayata geçirilen İşletmede Mesleki Eğitim Uygulaması kapsamında, Köşk Meslek Yüksekokulu (MYO) ile Aydın Ticaret Odası (AYTO) arasında önemli bir iş birliği anlaşması imzalandı.

2 Eylül 2024 tarihinde düzenlenen törene, Köşk MYO Müdürü Doç. Dr. Fatih Mehmet Yılmaz, AYTO Meclis Başkanı Coşkun Cerit, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Köşk MYO akademik personeli ve AYTO Yönetim Kurulu ile Meclis üyeleri katıldı.

Köşk MYO akademik kadrosu, meslek yüksekokulu öğrencilerinin bir yarıyıl boyunca işletmelerde deneyim kazanmalarını sağlayacak olan İşletmede Mesleki Eğitim Uygulaması hakkında AYTO Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerine kapsamlı bir bilgilendirme yaptı. İş insanlarına, uygulamanın öğrencilerimize ve sektöre nasıl katkılar sunacağı konusunda detaylı bilgiler aktarıldı.

Soru-cevap oturumunun ardından toplantı sona erdi.