Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Köşk MYO Öğrencilerimizin Mezuniyet Coşkusu

14.06.2024
Üniversitemiz Köşk Meslek Yüksekokulu (MYO) 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Atatürk Kongre Merkezi Aydın Bey Salonu’nda gerçekleşti.

Törene; Köşk Kaymakamı Tuğba Polat, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu, Fen Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Aytaç Gürhan Gökçe, Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mustafa Sürmen,  Köşk MYO Müdürü Doç. Dr. Fatih Mehmet Yılmaz, Nazilli MYO Müdürü Prof. Dr. Mustafa Özçağ, Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Serap Gökçe Eskin, Sultanhisar MYO Müdürü Doç. Dr. Ayhan Bulut, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenin açılış konuşmasını Köşk MYO Müdürü Doç. Dr. Fatih Mehmet Yılmaz gerçekleştirdi. Öğrencilerin mezuniyetinin sevinci ve gururunu yaşadığını belirterek konuşmasına başlayan MYO Müdürü Doç. Dr. Fatih Mehmet Yılmaz, “Sevgili mezunlarımız lütfen mesleğinizi seviniz çalışmaktan, iyi insan olmaktan vazgeçmeyiniz. Yolunuz açık, mezuniyetiniz hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan, “Değerli mezunlarımız, gayretli ve özverili çalışmalarınızın meyvesini aldığınız bu özel günde, sizlerle bu mutluluğu paylaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Üniversitemiz bünyesinde bulunan mesleki eğitim programları, öğrencimizin hem teorik bilgi birikimini artırmayı hem de pratik uygulama deneyimlerini kazanmalarını hedeflemektedir. Önünüzde kendiniz, aileniz ve ülkemize karşı sorumluluklarınızın olduğu bilinciyle yapacağınız çok şey var.  Bu bilinçle sizleri meslek yaşamınıza uğurluyor, gittiğiniz her yerde ADÜ’yü en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum.” dedi.

Köşk MYO 2023-2024 Akademik yılı MYO birincisi Zahide Toksöz, kendisi ve tüm mezunlar adına öğretim elemanlarına ve ailelere teşekkür ederek mezuniyet kütüğüne ismini çaktı. Köşk Kaymakamı Tuğba Polat, Zahide Toksöz’ü tebrik ederek mezuniyet belgesini ve hediyesini takdim etti.

Mezun öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından tören, öğrencilerin keplerini atması ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN