33 öğrencinin katıldığı 3 grup halinde gezilen fabrikada un projesi anlatıldı. Öğrencilere; buğdayın satın alma süreci, yapılan analizler, buğdayın kırılması, öğütülmesi ve paketlenmesi işlemleri, ilgili yerlerde gösterildi. Fırıncılık bölümünde yapılan incelemelerde, laboratuvar bölümünde yapılan analizler ile elde edilen ürünlerin görselleri karşılaştırılarak, üretim izni verildiği belirtildi.
Öğrenciler açısından etkinliğin oldukça faydalı olduğunu belirten Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Nail Akgül, “Bu etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan Söke Un İşletme Müdürü Volkan Akın, Üretim Müdürü Mustafa Yaman ve çalışanlarına, ulaşımımızı sağlayan Köşk Belediyesi Başkanı Nuri Güler’e ve çalışanlarına teşekkür ederiz.” dedi.
Öğrencilerin sorularının yetkililer tarafından yanıtlandığı ve interaktif olarak gerçekleşen etkinlik, Fırıncılık Bölümünde öğrenciler için hazırlanan hediyelerin ikram edilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu