33 öğrencinin katıldığı 3 grup halinde gezilen fabrikada un projesi anlatıldı. Öğrencilere; buğdayın satın alma süreci, yapılan analizler, buğdayın kırılması, öğütülmesi ve paketlenmesi işlemleri, ilgili yerlerde gösterildi. Fırıncılık bölümünde yapılan incelemelerde, laboratuvar bölümünde yapılan analizler ile elde edilen ürünlerin görselleri karşılaştırılarak, üretim izni verildiği belirtildi.
Öğrenciler açısından etkinliğin oldukça faydalı olduğunu belirten Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Nail Akgül, “Bu etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan Söke Un İşletme Müdürü Volkan Akın, Üretim Müdürü Mustafa Yaman ve çalışanlarına, ulaşımımızı sağlayan Köşk Belediyesi Başkanı Nuri Güler’e ve çalışanlarına teşekkür ederiz.” dedi.
Öğrencilerin sorularının yetkililer tarafından yanıtlandığı ve interaktif olarak gerçekleşen etkinlik, Fırıncılık Bölümünde öğrenciler için hazırlanan hediyelerin ikram edilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Üniversitemizde Akreditasyon Süreci Kapsamında Çalışmalar Devam Ediyor
Çevre Sağlığı Ana Bilim Dalı Tarafından Çevre Okuryazarlığı Eğitimleri Verildi
Akademisyenlerimizin Editörlüğünü Yaptığı Kitap Yayımlandı
Öğrencimiz, Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda 54 Kiloda Türkiye Şampiyonu Oldu
Eaquals’dan Yabancı Diller Yüksekokuluna Akreditasyon Danışmanlık Ziyareti
Öğrencimiz Erkan Ergen, Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda Türkiye Üçüncüsü Oldu
Rektörümüz, Aydın Ticaret Borsası’nın Düzenlediği Coğrafi İşaret Belge Takdim Töreni’ne Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu