33 öğrencinin katıldığı 3 grup halinde gezilen fabrikada un projesi anlatıldı. Öğrencilere; buğdayın satın alma süreci, yapılan analizler, buğdayın kırılması, öğütülmesi ve paketlenmesi işlemleri, ilgili yerlerde gösterildi. Fırıncılık bölümünde yapılan incelemelerde, laboratuvar bölümünde yapılan analizler ile elde edilen ürünlerin görselleri karşılaştırılarak, üretim izni verildiği belirtildi.
Öğrenciler açısından etkinliğin oldukça faydalı olduğunu belirten Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Nail Akgül, “Bu etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan Söke Un İşletme Müdürü Volkan Akın, Üretim Müdürü Mustafa Yaman ve çalışanlarına, ulaşımımızı sağlayan Köşk Belediyesi Başkanı Nuri Güler’e ve çalışanlarına teşekkür ederiz.” dedi.
Öğrencilerin sorularının yetkililer tarafından yanıtlandığı ve interaktif olarak gerçekleşen etkinlik, Fırıncılık Bölümünde öğrenciler için hazırlanan hediyelerin ikram edilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Üniversitemizde Birleşmiş Milletler Konferansı 2025’in Açılış Töreni Gerçekleştirildi
Rektörümüz, Türkiye Yazarlar Birliği Yönetim Heyeti’ni Makamında Ağırladı
Üniversitemizde, “Geçmişten Geleceğe Şehir, Kültür ve Medeniyet” Adlı Bilgi Şöleni Başladı
Öğretim Üyemiz, Bahçeşehir Koleji Kuşadası Kampüsü’nde Lise Öğrencileriyle Buluştu
Fen Fakültesi Öğretim Üyelerimizin TÜBİTAK 3501 Projesine Destek
Aydın MYO Öğrencilerinin 5 Projesine TÜBİTAK’tan Destek
Ziraat Fakültesi Öğrencilerine “Narko Rehber” ve “Narko Gençlik” Eğitimi Verildi
Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencilerinden TÜBİTAK 2209-A Başarısı
Öğretim Üyelerimizin Yürütücülüğünü Üstlendiği Erasmus+ Projesinin İlk Buluşması Gerçekleştirildi
"Gülümseyen Çocuklar” Sosyal Sorumluluk Projesi Başarıyla Tamamlandı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu