33 öğrencinin katıldığı 3 grup halinde gezilen fabrikada un projesi anlatıldı. Öğrencilere; buğdayın satın alma süreci, yapılan analizler, buğdayın kırılması, öğütülmesi ve paketlenmesi işlemleri, ilgili yerlerde gösterildi. Fırıncılık bölümünde yapılan incelemelerde, laboratuvar bölümünde yapılan analizler ile elde edilen ürünlerin görselleri karşılaştırılarak, üretim izni verildiği belirtildi.
Öğrenciler açısından etkinliğin oldukça faydalı olduğunu belirten Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Nail Akgül, “Bu etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan Söke Un İşletme Müdürü Volkan Akın, Üretim Müdürü Mustafa Yaman ve çalışanlarına, ulaşımımızı sağlayan Köşk Belediyesi Başkanı Nuri Güler’e ve çalışanlarına teşekkür ederiz.” dedi.
Öğrencilerin sorularının yetkililer tarafından yanıtlandığı ve interaktif olarak gerçekleşen etkinlik, Fırıncılık Bölümünde öğrenciler için hazırlanan hediyelerin ikram edilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu