Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Köşk MYO Öğrencileri Sektör Temsilcileri ile Buluştu

29.07.2022
Üniversitemiz Köşk Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen ‘Sektör Temsilcileri Buluşması’ adlı çevrimiçi etkinlik, 30 Mayıs-3 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleşti.

Etkinliğe; Köşk Kaymakamı Tuğba Polat, Karasüt Süt ve Süt Ürünleri Kalite Sorumlusu Sıdıka Uslu, Söke Değirmencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İşletme Müdürü Volkan Akın, Paşacan Et Entegre Tesisleri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Can, Naturelka firma sahibi Çağdaş Can Öztürk, Aydın Kızılay İl Başkanı Sefa Şık, Gülport Lojistik Saha Operasyon Müdürü İbrahim Durak, Beyda Gıda/ Cafe Crown Üretim Müdürü Alper Ballıkaya, , Ankara Özel Deva Park Hastanesi Diyetisyeni Feyza Nur Demir,  Eroğlu Yerli Ürünler San. Ve Tic. Ltd. Şti. Üretim Sorumlusu Erhan Günay, Polat Grup Stratejik Planlama Departmanı Yöneticisi Çağıl Serar Özener Sarı konuşmacı olarak katıldı.

 Öğr. Gör. Dr. Onur Durukal moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlik süresince 314 öğrenci etkinliğe ilişkin düzenlenen memnuniyet anket formunu doldurdu.  Katılımcıların yaklaşık %42’si daha önce benzer bir etkinliğe katılmamış olup etkinliğe katılanların genel memnuniyet, internet bağlantı hızı, içerik, konuşmacılar ve organizasyon hakkında tatmin düzeylerinin derecelendirildiği sorudan alınan yanıtlara göre yaklaşık % 95 ‘i memnuniyet ve yüksek memnuniyet duyduklarını belirttiler.

Öğrenciler, konuşmacıların kendi çalışma alanları hakkında bilgilendirmelerini, tecrübelerini, etkinlik sonrası kendilerine sunulan iş ve staj imkanlarını önemli ve heyecan verici bulduklarını ifade ettiler.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN