Köşk MYO Konuklu'da minikleri sevindirdi

03.05.2016
Üniversitemiz Köşk Meslek Yüksek Okulu (MYO) Öğrencileri sosyal sorumluluk dersi kapsamında Efeler İlçesine bağlı Konuklu İlkokulu'nu 25 Nisan 2016 Pazartesi günü ziyaret etti.

Öğrenciler, Okutman Çiğdem Budak nezaretinde Aydın Konuklu Mahallesi İlkokulundaki 27 öğrencilere çanta, kitap, defter vb. kırtasiye yardımı yaptı. Öğrencilerinin sosyal sorumluluk anlayışlarını geliştirmeyi amaçlayan Köşk MYO, yapılan yardımla da minik yürekleri fethetti.

Sınıfların seviyelerine göre çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlen öğrenciler daha sonra minik öğrencilerle piknik yaptı.

Bu ders kapsamında yapılan yardımların devam edeceğini vurgulayan Öğretim Görevlisi Budak, sosyal farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını ifade etti.