Köşk MYO Kitap Projesi Desteğini Rektörümüzle Paylaştı

10.11.2017
Üniversitemiz Rektör Danışmanı Avukat Sabri Güleç ile Köşk Meslek Yüksekokulu'nda Okutman Çiğdem Budak ve Köşk Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı 8 Kasım 2017 tarihinde makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisinde hayata geçirilen gezici kütüphane için Köşk Meslek Yüksekokulu'nda Okutman Çiğdem Budak  öncülüğünde sosyal sorumluluk dersi kapsamında  bin adet kitabı Üniversitemiz gezici kütüphanesi için topladıklarını dile getiren Budak, “Bu vesile ile kitap okumayan çocuk kalmasın istiyoruz .” dedi.

Rektörümüz  Prof. Dr. Cavit Bircan “Çocuklarımızın hastanede kaldıkları süre zarfında hem bilgi almaları hem de zamanı iyi kullanmaları için oluşturduğumuz proje için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi