Programa Köşk MYO Müdürü ve aynı zamanda Proje Koordinatörü Doç. Dr. Fatih Mehmet Yılmaz, Köşk Belediyesi Kestane Şekeri ve Unu Üretim Tesisi Mesul Müdürü Gıda Müh. Yasemin Kuzumoğlu, tesis çalışanları, Köşk MYO akademik - idari personeli ve öğrencileri katılırken; Köşk MYO Öğr. Gör. Dr. İsmail Bölük tarafından sunum gerçekleştirildi. Eğitimin ardından katılımcıların sorularına cevap verildi.
Köşk MYO Gıda İşleme Bölümü öğretim elemanları tarafından tesise ziyaret gerçekleştirilerek proses, kalite ve gıda güvenliği konularında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Etkinliğin gerçekleştiği tarih vesilesiyle programa katılan Köşk MYO ve Köşk Belediyesi kadın personelinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı ve Köşk MYO Müdürü Doç. Dr. Fatih Mehmet Yılmaz tarafından kadın personele karanfil hediye edildi.
Didim MYO’da 2024-2025 Akademik Yılı Yıl Sonu Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Genel Sekreterlik İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Söke MYO’da “Kahve Kültüründen Marka Değerine” Semineri Gerçekleştirildi
Veteriner Fakültesi Öğrencileri “Sezuan'ın İyi İnsanı” Adlı Tiyatro Oyununu Sahneledi
Rektörümüz, Koçarlı MYO Bitkisel Üretim Laboratuvarı’nın Açılışını Gerçekleştirdi
Üniversitemiz Atça Meslek Yüksekokulu Mezunlarını Büyük Bir Coşkuyla Uğurladı
Çine Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Coşkusu
Psikoloji Bölümü Öğrencileri, Akademik Çalışmalarını Sempozyumda Sunma İmkânı Buldu
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu