Destek almaya hak kazanan projelerden ilki, öğrenciler Keziban Uygun ve Muhammed Erdem Sayıcı tarafından hazırlandı. “Zerdeçal Katkılı Karabuğday Ekmeği Toplam Fenol ve Antioksidan Kapasitesinin Sürdürülebilirlik Kapsamında Belirlenmesi” başlıklı proje, Prof. Dr. Dilek Keskin danışmanlığında yürütülecek.
İkinci proje ise öğrenciler Nazlıcan Beşeren ve Fatma Nur Yanar tarafından hazırlandı. “Fonksiyonel Bir İçecek Olan Künarlı Kefir’in Tüketiciler Tarafından Kabul Edilebilirliğinin Bulanık Mantık ile Modellenmesi” başlıklı bu çalışma, Öğr. Üyesi Dr. Hüseyin Nail Akgül danışmanlığında destek almaya hak kazandı.
Öğrencilerimizi ve danışman akademisyenlerimizi tebrik eder, yürütülecek araştırma projelerinde başarılar dileriz.
Söke İşletme Fakültesi, Mezunlarını Görkemli Bir Törenle Uğurladı
Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyeti Coşkuyla Kutladı
Yılmazköy Ortaokulu Öğrencilerinden ADÜ’ye Ziyaret
Üniversitemizde, Uluslararası 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sergisi Açıldı
Üniversitemizde, Hemşirelik Haftası Kapsamında Etkinlikler Düzenlendi
Güçlü Adımlar Topluluğu’ndan Dilek Ağacı Etkinliği
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu