Destek almaya hak kazanan projelerden ilki, öğrenciler Keziban Uygun ve Muhammed Erdem Sayıcı tarafından hazırlandı. “Zerdeçal Katkılı Karabuğday Ekmeği Toplam Fenol ve Antioksidan Kapasitesinin Sürdürülebilirlik Kapsamında Belirlenmesi” başlıklı proje, Prof. Dr. Dilek Keskin danışmanlığında yürütülecek.
İkinci proje ise öğrenciler Nazlıcan Beşeren ve Fatma Nur Yanar tarafından hazırlandı. “Fonksiyonel Bir İçecek Olan Künarlı Kefir’in Tüketiciler Tarafından Kabul Edilebilirliğinin Bulanık Mantık ile Modellenmesi” başlıklı bu çalışma, Öğr. Üyesi Dr. Hüseyin Nail Akgül danışmanlığında destek almaya hak kazandı.
Öğrencilerimizi ve danışman akademisyenlerimizi tebrik eder, yürütülecek araştırma projelerinde başarılar dileriz.
Sultanhisar MYO’da “Cumhuriyetimizin Kazanımları” Söyleşisi Gerçekleştirildi
Sosyoloji Bölümü Erasmus Programı Kapsamında Portekiz’den Gelen Öğretim Üyesini Ağırladı
Uluslararası Din, Toplum ve Aile Sempozyumu Bildiri Kitabı ADÜ Yayınlarından Çıktı
Rektörümüz, Tıp Fakültesinde İnceleme ve İstişarelerde Bulundu
Üniversitemizde Kurumsal Akreditasyon Programı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, Üniversitemiz Hastanesinde Gerçekleştirilen Yeni Düzenlemeleri Yerinde İnceledi
Öğretim Üyemizin Buluşu Türk Patent ve Marka Kurumu Tarafından Faydalı Model Olarak Tescillendi
Üniversitemizde “Atatürk Haftası” Etkinliği Düzenlendi
Üniversitemizde “Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm” Programı Düzenlendi
Rektörümüz, AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen ve Beraberindeki Heyeti Makamında Ağırladı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu