Destek almaya hak kazanan projelerden ilki, öğrenciler Keziban Uygun ve Muhammed Erdem Sayıcı tarafından hazırlandı. “Zerdeçal Katkılı Karabuğday Ekmeği Toplam Fenol ve Antioksidan Kapasitesinin Sürdürülebilirlik Kapsamında Belirlenmesi” başlıklı proje, Prof. Dr. Dilek Keskin danışmanlığında yürütülecek.
İkinci proje ise öğrenciler Nazlıcan Beşeren ve Fatma Nur Yanar tarafından hazırlandı. “Fonksiyonel Bir İçecek Olan Künarlı Kefir’in Tüketiciler Tarafından Kabul Edilebilirliğinin Bulanık Mantık ile Modellenmesi” başlıklı bu çalışma, Öğr. Üyesi Dr. Hüseyin Nail Akgül danışmanlığında destek almaya hak kazandı.
Öğrencilerimizi ve danışman akademisyenlerimizi tebrik eder, yürütülecek araştırma projelerinde başarılar dileriz.
Yabancı Diller Yüksekokuluna Uluslararası EAQUALS Akreditasyon Ziyareti Gerçekleştirildi
Üniversitemizde “Filistin’de Kadın ve Aile Olmak” Paneli Gerçekleştirildi
Öğrencimiz Faysal Sılıv, Dünya İkincisi Oldu
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğundan Ankara’da Anlamlı Ziyaretler
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde KABEV-2 Projesi Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Medya Topluluğu “Ara Güler Objektifiyle Medyaya Bakış” Temalı Afrodisias Gezisi Düzenledi
Üniversitemizde “Hayata Değer Katmak” Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi
ADÜ LÖSEV Fayda Topluluğu, Seferihisar’daki Mandalina Hasadına Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu