Destek almaya hak kazanan projelerden ilki, öğrenciler Keziban Uygun ve Muhammed Erdem Sayıcı tarafından hazırlandı. “Zerdeçal Katkılı Karabuğday Ekmeği Toplam Fenol ve Antioksidan Kapasitesinin Sürdürülebilirlik Kapsamında Belirlenmesi” başlıklı proje, Prof. Dr. Dilek Keskin danışmanlığında yürütülecek.
İkinci proje ise öğrenciler Nazlıcan Beşeren ve Fatma Nur Yanar tarafından hazırlandı. “Fonksiyonel Bir İçecek Olan Künarlı Kefir’in Tüketiciler Tarafından Kabul Edilebilirliğinin Bulanık Mantık ile Modellenmesi” başlıklı bu çalışma, Öğr. Üyesi Dr. Hüseyin Nail Akgül danışmanlığında destek almaya hak kazandı.
Öğrencilerimizi ve danışman akademisyenlerimizi tebrik eder, yürütülecek araştırma projelerinde başarılar dileriz.
Akademisyenimizin Kitabı Yayımlandı
Mühendislik Fakültesi ZADA Takımı’ndan TEKNOFEST 2025’te Büyük Başarı
Öğrencilerimizden Avrupa Takımlar Şampiyonası’nda Gurur Veren Başarılar
Aydın Gaşağı Tür Koruma Eylem Planı Projesi, Türkiye’de İkinci Kez Desteklenen 10 Projeden Biri Oldu
Rektörümüz, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesini Ziyaret Etti
Öğretim Üyemizin “Kentsel İonia: 13 Şehrin Hikayesi” Kitabı Yayımlandı
Nazilli İİBF’den Jandarma Personeline Finansal Okuryazarlık Eğitimi
Rektörümüz, Diş Hekimliği Fakültesi Akademik Personeli ile Bir Araya Geldi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu