ADÜ Gıda Topluluğunun Çevre-Gıda Konulu Projesi Kabul Edildi
ADÜ Gıda Topluluğu aktif üyesi gönüllü öğrencileri ile birlikte yürütülecek olan ‘İncir Pekmezi Üretim Atıklarının Bileşiminin ve Kullanılabilirliğinin Araştırılması’ adıyla sözleşmesi imzalanan proje, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında gıda alanında desteklenen ilk proje olup 2019 yılında da Üniversitemizde desteklenen tek proje ve öğrenci topluluğu adına alınan tek araştırma projesi olma özelliklerini taşıyor.
Projenin 15 Şubat 2020’de başlayarak 3 ay içerisinde tamamlanmasının planlandığını belirten Öğr. Gör. İsmail Bölük, “Proje kapsamında atıklardan üretilecek olan ürünler, huzur evi ziyaretiyle orada kalanlara öğrencilerin gerçekleştireceği canlı müzik eşliğinde ikram edilecek. Ayrıca; doğa yürüyüşleri, gönüllü çevre temizlikleri, kahvaltı organizasyonları ile keyifli ve faydalı vakit geçirmeleri sağlanacak.” sözleriyle proje kapsamında yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi.
Proje çağrısı hakkında detaylı bilgi için:
http://gsb.gov.tr/HaberDetaylari/1/1/175876/genclik-ve-spor-bakanligindan-15-milyon-tllik-proje-destegi.aspx
Üniversitemizde Akreditasyon Süreci Kapsamında Çalışmalar Devam Ediyor
Çevre Sağlığı Ana Bilim Dalı Tarafından Çevre Okuryazarlığı Eğitimleri Verildi
Akademisyenlerimizin Editörlüğünü Yaptığı Kitap Yayımlandı
Öğrencimiz, Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda 54 Kiloda Türkiye Şampiyonu Oldu
Eaquals’dan Yabancı Diller Yüksekokuluna Akreditasyon Danışmanlık Ziyareti
Öğrencimiz Erkan Ergen, Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda Türkiye Üçüncüsü Oldu
Rektörümüz, Aydın Ticaret Borsası’nın Düzenlediği Coğrafi İşaret Belge Takdim Töreni’ne Katıldı
Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası’na ADÜ Damgası
ADÜ, THE WUR 2025 by Subject’te Uluslararası Başarısıyla Gururlandırdı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu