ADÜ Gıda Topluluğunun Çevre-Gıda Konulu Projesi Kabul Edildi
ADÜ Gıda Topluluğu aktif üyesi gönüllü öğrencileri ile birlikte yürütülecek olan ‘İncir Pekmezi Üretim Atıklarının Bileşiminin ve Kullanılabilirliğinin Araştırılması’ adıyla sözleşmesi imzalanan proje, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında gıda alanında desteklenen ilk proje olup 2019 yılında da Üniversitemizde desteklenen tek proje ve öğrenci topluluğu adına alınan tek araştırma projesi olma özelliklerini taşıyor.
Projenin 15 Şubat 2020’de başlayarak 3 ay içerisinde tamamlanmasının planlandığını belirten Öğr. Gör. İsmail Bölük, “Proje kapsamında atıklardan üretilecek olan ürünler, huzur evi ziyaretiyle orada kalanlara öğrencilerin gerçekleştireceği canlı müzik eşliğinde ikram edilecek. Ayrıca; doğa yürüyüşleri, gönüllü çevre temizlikleri, kahvaltı organizasyonları ile keyifli ve faydalı vakit geçirmeleri sağlanacak.” sözleriyle proje kapsamında yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi.
Proje çağrısı hakkında detaylı bilgi için:
http://gsb.gov.tr/HaberDetaylari/1/1/175876/genclik-ve-spor-bakanligindan-15-milyon-tllik-proje-destegi.aspx
Üniversitemizde Birleşmiş Milletler Konferansı 2025’in Açılış Töreni Gerçekleştirildi
Rektörümüz, Türkiye Yazarlar Birliği Yönetim Heyeti’ni Makamında Ağırladı
Üniversitemizde, “Geçmişten Geleceğe Şehir, Kültür ve Medeniyet” Adlı Bilgi Şöleni Başladı
Öğretim Üyemiz, Bahçeşehir Koleji Kuşadası Kampüsü’nde Lise Öğrencileriyle Buluştu
Fen Fakültesi Öğretim Üyelerimizin TÜBİTAK 3501 Projesine Destek
Aydın MYO Öğrencilerinin 5 Projesine TÜBİTAK’tan Destek
Ziraat Fakültesi Öğrencilerine “Narko Rehber” ve “Narko Gençlik” Eğitimi Verildi
Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencilerinden TÜBİTAK 2209-A Başarısı
Öğretim Üyelerimizin Yürütücülüğünü Üstlendiği Erasmus+ Projesinin İlk Buluşması Gerçekleştirildi
"Gülümseyen Çocuklar” Sosyal Sorumluluk Projesi Başarıyla Tamamlandı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu