Köşk MYO Konferans Salonu’nda düzenlenen sertifika programına katılan 62 öğrenciye; 8 saat ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi Eğitimi ve 8 saat ISO 22716:2007 GMP Eğitimi olmak üzere toplamda 16 saat eğitim verildi. Eğitimlerde, gıda programı öğrencilerinin okul sonrası iş yaşamlarında çalışacakları işletmelerde gıda güvenliği sisteminin kurulması, yürütülmesi ve güvenli bir gıda ürününün elde edilmesi için gerekli olan ana temel bilgileri almaları amaçlandı.
Köşk MYO Gıda Teknolojisi Programı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Dilek Keskin koordinatörlüğünde gerçekleşen ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi Eğitimi ve ISO 22716:2007 GMP Eğitimi sertifika programı, eğitime katılan Gıda Teknolojisi ve Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı öğrencisi toplam 62 öğrencinin sertifikalarını almaları ile son buldu.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent Başkanlığında, İç Paydaş Toplantısı Düzenlendi
Üniversitemizde, Radyo Televizyon Yayıncılığı ve Telif Hukuku Konuşuldu
Doktora Öğrencimiz, 2250- Lisansüstü Bursları Performans Programı Kapsamında Burs Kazandı
YÖK Akademik Teşvik Dijital Sistemi Tanıtım Toplantısı Yapıldı
Gazetecilik Bölümü Dijital Yayıncılık Atölyesi’nden Yeni Podcastler
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu