Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Taner Baysal’ın araştırmacı olarak yer aldığı proje ile 6 farklı kurutma tekniği için limonenin miktarca en yüksek olduğu, kalite özelliklerinin en iyi korunduğu ve kurutma süresinin en kısa olduğu optimum kurutma koşulları belirlenecek. Proje, belirlenen koşullarda üretim yapılarak yöntemlerin kıyaslanmasını amaçlıyor.
Köşk Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Doç. Dr. Ayşe Demet Karaman, Öğretim Görevlisi Yeliz Tekgül’ü tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Proje, Üniversitemizin en genç MYO’larından biri olan Köşk MYO’nun TÜBİTAK tarafından desteklenen ilk projesi olması açısından da önemli görülüyor.
Üniversitemizden Küresel Başarı: THE 2025’te ADÜ Büyük Yükseliş Gösterdi
Deney Hayvanı Kullanım Sertifikası Kursunu Tamamlayan Katılımcılara Sertifikaları Takdim Edildi
Diş Hekimliği Fakültesi 7. Dönem Mezunlarını Uğurladı
Veteriner Fakültesinde Gri Balıkçıl Yolculuğu: Özel Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret
Doğa Bilimlerinde Üniversitemiz Akademisyenlerinden TÜBİTAK 1002 Destekli Öncü Proje
Öğretim Üyemiz, TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Kapsamında Öğrencilerle Buluştu
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu