Köşk MYO Müdür Yardımcısı Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Nail Akgül’ün danışmanlığında, yürütücülüğünü Aylin Karapelit’in yaptığı proje ortaklığında ise öğrenciler Sude Doğramacı, Özgem Özboyacı ve Zelal Yekit’tin yer aldığı proje, ‘Kefir Üretiminde Bulanık Mantık Uygulaması’ adını taşıyor.
Projenin akademik danışmanlığını yapan Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Nail Akgül öğrencilere sadece kaliteli eğitim ve öğretim sunmakla kalmayıp gelişimlerine katkı sağlayabilecek, onları bir adım daha öne çıkarabilecek ve sektöre hazırlayabilecekleri projeler ile de desteklediklerini ifade etti. Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Nail Akgül, proje ekibinin, Gıda Teknolojisi Bölümü lisesi mezunu, lise mezuniyet puanı en yüksek olan ve ADÜ KÖŞK MYO Gıda İşleme Bölümü Gıda Teknolojisi Programını ilk tercihleriyle kazanan öğrencilerden oluştuğunu da sözlerine ekledi.
Köşk MYO Müdürü Prof. Dr. Ayşe Demet Karaman, TÜBİTAK 2209-A kapsamında Köşk MYO’da hazırlanan ve desteklenen ilk öğrenci projesi olması nedeni ile Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Nail Akgül ve proje ekibini başarılarından dolayı tebrik etti. Prof. Dr. Ayşe Demet Karaman, proje ekibinin Köşk MYO öğrencilerine rol model olduklarını belirterek konuşmasına son verdi.
İktisadi İşletmeden Araştırma Üniversitesi Hedefini Destekleyen Stratejik Yatırımlar
Üniversitemiz Tarafından Düzenlenecek Bilim Şenliği İçin Hazırlıklar Sürüyor
Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Rektörümüzden Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin’e Nezaket Ziyareti
Üniversitemiz Merkez Kampüsü’nde Ağaçlandırma Çalışmaları Devam Ediyor
Yeni Poliklinik ve Laboratuvar Binası Projesinde Saha Çalışmaları Başladı
Rektörümüz, Turizm Fakültesinin Akademik ve İdari Personeli ile Bir Araya Geldi
Öğretim Üyemizin Editörlüğünü Üstlendiği Kitap Yayımlandı
Üniversitemizde İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi Gerçekleştirildi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu