Köşk MYO Müdür Yardımcısı Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Nail Akgül’ün danışmanlığında, yürütücülüğünü Aylin Karapelit’in yaptığı proje ortaklığında ise öğrenciler Sude Doğramacı, Özgem Özboyacı ve Zelal Yekit’tin yer aldığı proje, ‘Kefir Üretiminde Bulanık Mantık Uygulaması’ adını taşıyor.
Projenin akademik danışmanlığını yapan Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Nail Akgül öğrencilere sadece kaliteli eğitim ve öğretim sunmakla kalmayıp gelişimlerine katkı sağlayabilecek, onları bir adım daha öne çıkarabilecek ve sektöre hazırlayabilecekleri projeler ile de desteklediklerini ifade etti. Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Nail Akgül, proje ekibinin, Gıda Teknolojisi Bölümü lisesi mezunu, lise mezuniyet puanı en yüksek olan ve ADÜ KÖŞK MYO Gıda İşleme Bölümü Gıda Teknolojisi Programını ilk tercihleriyle kazanan öğrencilerden oluştuğunu da sözlerine ekledi.
Köşk MYO Müdürü Prof. Dr. Ayşe Demet Karaman, TÜBİTAK 2209-A kapsamında Köşk MYO’da hazırlanan ve desteklenen ilk öğrenci projesi olması nedeni ile Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Nail Akgül ve proje ekibini başarılarından dolayı tebrik etti. Prof. Dr. Ayşe Demet Karaman, proje ekibinin Köşk MYO öğrencilerine rol model olduklarını belirterek konuşmasına son verdi.
Ziraat Fakültesi Görkemli Bir Törenle Mezunlarını Uğurladı
Hemşirelik Fakültesi 2024-2025 Akademik Yılı Yemin ve Mezuniyet Töreni Gerçekleşti
TÜBİTAK 1001 Projesinin Tanıtımı ve Eğitim Atölyesi Gerçekleştirildi
Lise Öğrencilerinden Ziraat Fakültesine Ziyaret: Bilim ve Doğa ile Dolu Bir Gün
Üniversitemiz Akademisyenine Uluslararası Kongreden Ödül
Yaşlı Bakım Programı Öğrencilerinden 19 Mayıs’a Özel Moral Pikniği
Veteriner Fakültesi Öğrencileri “Suçsuzlar Çağı Suçlular Çağı” Adlı Tiyatro Oyununu Sahneledi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu