Köşk MYO’da Gençlik Şenliği Düzenlendi

20.05.2024
27. ADÜFEST Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında Üniversitemiz Köşk Meslek Yüksekokulu (MYO) Atilla Koç Yerleşkesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı; ‘Gençlik Şenliği’ ile kutlandı.

Etkinliğe; Köşk Kaymakamı Tuğba Polat, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Akan Şahin, İlçe Emniyet Amiri Komiser İsa Yılmaz ve Köşk Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatih Mehmet Yılmaz'ın yanı sıra ilçe kurum amirleri, öğrenciler ile akademik ve idari personel katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan etkinlikte öğrencilerin toplu bir şekilde Gençliğe Hitabeyi okumasının ardından, protokolün de katılımı ile “10. Yıl ve 100. Yıl Marşları hep bir ağızdan okundu. Sportif yarışmaların da düzenlendiği etkinlikte, yarışma sonrası derece alanlara ödülleri takdim edildi.