Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Köşk MYO’da Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Verildi

25.10.2017
Üniversitemiz Köşk Meslek Yüksekokulunda düzenlenen “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” konulu seminer, 23 Ekim 2017 tarihinde Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Yeşilay Formatörleri, Köşk İlçe Spor Müdürlüğü ve Yeşilay Derneğinin katkılarıyla gerçekleşti.

Seminerde, Yeşilay Formatörleri Psikolog Gamze Öztürk ve Sosyal Hizmetler Uzmanı Canan Dede ve Köşk İlçe Spor Müdürü Hakan Aydın “Bağımlılık Nedir?, Nasıl Bağımlı Olunur? Bağımlılar Neler Yaşar? Bağımlılığın Zararları Nelerdir? Bağımlılıktan Nasıl Korunulur?” başlıkları altında açıklayıcı ve öğretici bilgiler verdi.

Yüksekokul personeli ve öğrencileri yoğun ilgi gösterdiği seminerde, madde bağımlılığının ne olduğu ve bağımlılık yapan maddeler hakkında da bilgiler verildi. Bağımlılık ve bağımlılığın ilerleme sürecinin nasıl işlediğini anlatan konuşmacıları, salondaki katılımcılar ilgiyle takip etti. Seminer, katılımcılardan gelen soruların cevaplanması ve okul yönetimi tarafından konuşmacılara teşekkür edilmesiyle son buldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN