Köşk Meslek Yüksekokulunda Kariyer Planlama Semineri

17.12.2019
‘Hayat Boyu Öğrenme’ etkinlikleri kapsamında Aralık ayının konusu olan “Kariyer Planlama” semineri, 11 Aralık 2019 tarihinde Köşk Meslek Yüksekokulunda (MYO) düzenlendi.

Efeler Sosyal Hizmet Merkezi tarafından verilen eğitimde, AEP Eğiticisi/Sosyal Çalışmacı Esengül Bulut, AEP Eğiticisi/Sosyolog Şerife Sibel Özen ve AEP Eğiticisi/ Emine Ebru Bozçelik (Kuruluş Müdürü) tarafından kariyer planlama anlatıldı. Gençlerin CV hazırlamada yaptıkları yanlışlıklar ve doğru CV nasıl hazırlanacağı aktarılırken, iş görüşmeleri sırasında tuzak sorulara nasıl cevap vermeleri konularında öğrencilere ipuçları verildi.

Köşk MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Nail Akgül’ün, Efeler Sosyal Hizmet Merkezi AEP Eğiticimleri Emine Ebru Bozçelik, Esengül Bulut ve Şerife Sibel Özen’e teşekkür etmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile etkinlik sona erdi.