Köşk Meslek Yüksekokulumuz da Türk Kızılayının Yanında

03.11.2017
Türk Kızılay’ı tarafından 30-31 Ekim 2017 tarihlerinde, Köşk Meslek Yüksekokulumuzda (MYO) “Kan Bağışı Kampanyası” düzenlendi.

Geçtiğimiz yıl Kızılay’a kan bağışı konusunda Türkiye’deki üniversiteler arasında ilk sırada yer alarak sosyal sorumluluk anlamında üstüne düşen görevleri yerine getiren Üniversitemiz; bu yıl da aynı duyarlılığı Köşk MYO’nun kan bağışı kampanyası ile sürdürdü. Kampanyaya katılan Meslek Yüksekokulumuzda görevli personel ve öğrencilerimiz ile Köşk Kaymakamlığı personelleri kan bağışında bulunarak örnek bir davranışa imza attı. Kızılay yetkilileri tarafından, kan bağışının önemi hakkında bilgilendirme yapılan kampanya sonucunda  Kızılay’a 96 ünite kan bağışında bulunuldu. Okul yönetimi tarafından kan bağışında bulunan personele, öğrencilerimize ve yetkililere teşekkür edildi.