Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Köşk Meslek Yüksekokulu Oryantasyon Programı Gerçekleşti

14.10.2024
Üniversitemiz Köşk Meslek Yüksekokulu 2024-2025 eğitim-öğretim yılı, 1. sınıf öğrencileri için düzenlenen oryantasyon programı, Köşk Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda akademik ve idari personelin katılımı ile gerçekleşti.

Birinci sınıf öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği program, Gıda İşleme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek Keskin’in açılış konuşması ile başladı. Müdür yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Cennet Arman Zengi ve Öğr. Gör. Şerife Gökçen Yanık’ın, bölümlerin ve Meslek Yüksekokulunun tanıtımını yapmasının ardından öğrenciler, Öğr. Gör. Ayşenur Ören, Öğr. Gör. Dr. Cahit İncioğlu ve Öğr. Gör. Hayri Kemiksizoğlu eşliğinde 3+1 sistemi ve dersler hakkında bilgi edinme imkânı buldu.

 

Programın devamında Öğrenci Bilgi Sistemi (OBİS) programı ve diğer birimlerin tanıtımı yapıldı. Etkinlikte bulunan mevcut öğrenciler ise yeni başlayanlara deneyimlerini aktararak staj, etkinlikler, ders seçimleri gibi konulara değindi.

 

Sunumların ardından gerçekleştirilen soru-cevap bölümü ve öğrencilerden gelen önerilerin alınmasının ardından program sona erdi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN