Köşk Belediye Başkanından Rektörümüze Ziyaret

11.04.2019
Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler ile AK Parti Köşk İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu 10 Nisan 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, yeni görevi dolayısıyla Nuri Güler’i tebrik ederek gerçekleştirecekleri çalışmalarda kendisine başarılar diledi. Yeni dönemde yerel yönetimlerle iş birliği içinde olacaklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Üniversite olarak hayata geçirilmesi planlanan projelere destek verebileceklerini belirtti.

Güler ve Mollaoğlu,  Üniversitemiz Köşk Meslek Yüksekokulunun Köşk İlçesi için artı bir değer oluşturduğunu söyleyerek Üniversite-yerel yönetim iş birliğini önemsediklerini belirtti.