Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

25.10.2019
Köşk Meslek Yüksekokulu (MYO) Yerel Yönetimler Programı öğrencilerimiz ile Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, 24 Ekim 2019 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonu’nda bir araya geldi.

Yerel Yönetimler dersi kapsamında öğrencilerimize konferans veren Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, yerel yönetim, ilçe belediyelerinin yasal sorumlulukları, Büyükşehir Yasası hakkında öğrencilerimize bilgilendirme yaptı. Güler, ilçede yapılmasını planladığı sosyal ve kültürel etkinlikleri de öğrencilerle paylaştı.

Etkinlik; Köşk MYO Yerel Yönetimler Programı Öğr. Gör. Hayri Kemiksizoğlu’nun,  Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler’e teşekkür belgesi vermesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.