Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Konservatuvarımız,18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinliği gerçekleştirdi

23.03.2021
Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında öğretim elemanları, Müzik ve Bale Ortaokulu , Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi öğrenci ve velilerinin katılımı ile Google Meet üzerinden çevrimiçi olarak bir etkinlik gerçekleştirdi.

Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Mustafa Oner Uzun’un katılımı, Müzik ve Bale Ortaokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Birol Aydın’ın sunumu ile başlayan etkinlik; saygı duruşunun ardından Öğretim Elemanı Elena Yusupova’nın 7. Sınıf piyano öğrencileri Tuna Akçakaya ve Meryem Güven Okur’un İstiklal Marşı’nı seslendirmeleri ile devam etti. 

7. Sınıf öğrencisi Zehrasu  Özkan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından 5. Sınıf öğrencilerinden Zeynep Özel Tekin, Emine Eyşan Tekin, Elif Ünal, Bolat Bulut Yeşilyurt, Kaya Schar, Elif Çay, Irmak Elif Koçak, 6. Sınıf öğrencisi Eylül Sude Kurt, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü ile ilgili olarak kendi yazmış oldukları şiirleri okudu. 

Etkinlik, öğretim üyesi Elif Yazgan’ın öğrencisi Adal Oyman’ın, Ulvi Cemal Erkin’in “Kağnı”’ adlı eserini seslendirmesi ve Devlet Konervatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Birol Aydın’ın etkinliğin gerçekleştirilmesine katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilere tebrik ve teşekkürlerini sunması ile sona erdi. 

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN