Koçarlı ROBOFEST Robotik Kodlama Festivaline Katılan Öğrenciler, Ziraat Fakültesini Ziyaret Etti

29.05.2023
Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliğinde, Koçarlı Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi ve Ziraat Fakültesinin destekleri ile yapılan Koçarlı ROBOFEST Robotik Kodlama Festivali kapsamında projelere katılan öğrenciler, 24 Mayıs 2023 tarihinde Üniversitemiz Ziraat Fakültesine ziyarette bulundu.

Sabah ve öğlen grubu olmak üzere iki grup şeklinde Ziraat Fakültesini gezen öğrencilere, Tarım Aletleri Sergi Salonu ve Bitkisel ve Hayvansal Üretim Tesisleri gezdirilerek geçmişten günümüze tarım aletlerine nasıl ulaşıldığı ile ilgili bilgi verildi. Fakülte Dekan V. Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, Robotik Kodlama Festivali’nin oluşumunda ve bazı projelerin aşamasında  gençlere her türlü desteği vererek gençlerin, geleceğin bilim insanı olmaları yolunda  katkı sundukları için çok mutlu olduklarını  ifade etti.

Projeye katılan tüm öğrencileri kutlayan  Fakülte Dekan V. Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, öğrencilere başarılarının daim olması temennisinde bulundu.