Koçarlı MYO Oryantasyon Eğitimi Gerçekleşti

30.09.2020
Üniversitemiz Koçarlı Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi, 29 Eylül 2020 tarihinde Google Meet uygulaması üzerinden online olarak gerçekleşti.

Okul Müdürü Doç. Dr. Onur Yılmaz’ın açılış konuşması ve Koçarlı Meslek Yüksekokulu bünyesindeki programlarda görev yapan akademik personelin kendilerini öğrencilere tanıtması ile başlayan oryantasyon eğitimi Öğr. Gör. Orhan İlksoy Bostancıoğlu’nun sunumu ile devam etti.

Oryantasyon eğitiminde, Üniversitemizin ve Meslek Yüksekokulumuzun idari, akademik yapılanması ve altyapı olanakları ile ilgili bilgiler verildi. Ders kayıtlarının gerçekleştirildiği Öğrenci Bilgi Sistemi (OBİS) ile ilgili tanıtım gerçekleştirildikten sonra öğrencilerin uzaktan eğitim sürecine uyumunu sağlamak amacıyla ADÜZEM eğitim portalı uygulamalı olarak anlatıldı.

Öğrencilerin sorularının cevaplanması ile son bulan oryantasyon eğitiminde, öğrencilere başarılı bir yıl geçirmeleri temennilerinde bulunuldu.