Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Koçarlı MYO Öğrencilerinin Mezuniyet Sevinci

10.05.2018
Üniversitemiz Koçarlı Meslek Yüksekokulu (MYO) 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 7 Mayıs 2018 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi'nde büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Törene, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil Kırnak, Koçarlı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özlem Akan, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil Kırnak, “Sevgili gençler uzun yorucu bir eğitim öğretimin sonunda mezuniyetinize kavuştunuz. İki yıllık bir sürecin sonunda bu noktaya gelmek takdire şayan, inanın anneleriniz babalarınız sizleri bu noktada görmekten gurur duyuyorlar. Bitirdiğiniz bölümler güzel bölümler, piyasanın gerçekten aradığı bölümler. Allah yolunuzu açık eylesin, bahtınız şansınız bol olsun.” diyerek öğrencilere hayatlarında başarılar diledi.

Koçarlı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özlem Akan, Okulun 11. mezunlarını vermenin gururunu yaşadıklarını ifade ederek “Sizden istediğim mezun olsanız da öğrenmeyi bırakmamanız. Kendinizi hayat boyu öğrenme adına geliştirmeye devam edin. Eğer büyük planlar yapar, büyük hedefler koyar, koyduğunuz hedefe inanır ve bu hedef doğrultusunda çalışırsanız, yapamayacağınız hiçbir şey yok. Koçarlı Meslek Yüksekokulundan sizleri uğurlarken başarı dolu bir geleceğin sizleri beklediğini biliyorum.” dedi.

Koçarlı MYO birincisi Bahar Payzın Atlı’ya ödülünü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil Kırnak verirken, Fakülte ikincisi Onur Dişsiz’e ödülünü Koçarlı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özlem Akan, Fakülte üçüncüsü Berfin Durmaz’a ödülünü Söke Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Emine Gerçek verdi.

Törenin devamında; piyano ve keman dinletisinin ardından, Eğitim Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı müzik dinletisi katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı. Mezun olan öğrencilere başarı belgelerinin verilmesi ve kep atma töreni ile program sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN