Oya fidanı üretiminde Türkiye'nin en büyük, dünya çapında ise üçüncü sırada yer alan tesiste öğrenciler, fidan üretiminin tüm aşamalarını yerinde inceleme fırsatı buldu. 500 dekar alanda gerçekleştirilen üretimde, Oya türünün yanı sıra palmiye, zakkum ve defne gibi çeşitli bitki türlerinin yer aldığı parseller detaylı bir şekilde gözlemlendi.
Geziye, Koçarlı MYO Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zafer Aktürk rehberlik ederken, fidanlık müdürü Ziraat Yüksek Mühendisi Cumali Kılıç, üretim süreçleri hakkında öğrencilerle bilgi paylaşarak, sorularını yanıtladı. Teknik gezi, öğrencilerin teorik bilgilerini uygulamalı olarak pekiştirmelerine katkı sağlarken, sektördeki güncel uygulamaları yerinde görme fırsatı sundu.
Etkinlik, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu