Oya fidanı üretiminde Türkiye'nin en büyük, dünya çapında ise üçüncü sırada yer alan tesiste öğrenciler, fidan üretiminin tüm aşamalarını yerinde inceleme fırsatı buldu. 500 dekar alanda gerçekleştirilen üretimde, Oya türünün yanı sıra palmiye, zakkum ve defne gibi çeşitli bitki türlerinin yer aldığı parseller detaylı bir şekilde gözlemlendi.
Geziye, Koçarlı MYO Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zafer Aktürk rehberlik ederken, fidanlık müdürü Ziraat Yüksek Mühendisi Cumali Kılıç, üretim süreçleri hakkında öğrencilerle bilgi paylaşarak, sorularını yanıtladı. Teknik gezi, öğrencilerin teorik bilgilerini uygulamalı olarak pekiştirmelerine katkı sağlarken, sektördeki güncel uygulamaları yerinde görme fırsatı sundu.
Etkinlik, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
ADÜ, İlk Kez Times Higher Education Asya Üniversiteleri Sıralamasında Yerini Aldı
Üniversitemizde, “Kariyer Planlama Etkinliği” Düzenlendi
Üniversitemizde Arabesk Müziğine Akademik Yaklaşım: “Arabesk Nedir?” Paneli Düzenlendi
Yangın Güvenliği Kapsamında Birimlerde İnceleme Gerçekleştirildi
Üniversitemiz Anaokulu’nda 23 Nisan Coşkusu: Minik Yüreklerden Büyük Kutlama
Veteriner Fakültesi Lisans Öğrencilerinin TÜBİTAK 2209-A Başarısı
Öğretim Üyemiz, REMEDY Projesi Kapsamında Ordu’da İklim Değişikliği Bilincine Katkı Sağladı
Söke İşletme Fakültesi Öğretim Üyemiz, Berlin Eyalet Meclisi’ni Ziyaret Etti
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu