Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Koçarlı MYO Öğrencileri Oryantasyon Programında Buluştu

04.10.2019
Koçarlı Meslek Yüksekokulu (MYO) birinci sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen Oryantasyon Programı, 3 Ekim 2019 tarihinde Güney Kampüs’te bulunan Ömer Faruk Durdu Toplantı Salonu'nda gerçekleşti.

Etkinliğe; ADÜ-Genç Birimi adına Uzman Psikolog Öğr. Gör. Fatma Evrim Güreşen, Koçarlı MYO akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Koçarlı MYO Müdürü Doç. Dr. Onur Yılmaz açılış konuşmasında, okul bünyesinde bulunan Organik Tarım, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, Peyzaj ve Süs Bitkileri, Laboratuvar Teknolojisi ve Üretimde Kalite Kontrol programlarına yeni kayıt olan öğrencileri tebrik ederek, eğitim öğretim dönemleri boyunca her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı.

ADÜ-Genç biriminde görev yapan Öğr. Gör. Fatma Evrim Güreşen'in yaptığı bilgilendirmenin ardından, Öğr. Gör. Emre Ağcagil Üniversitemizin ve Meslek Yüksekokulunun tanıtımını yaptı. Ağcagil; öğrenciler için önemli olan konulara açıklık getirerek Bologno , Farabi- Mevlana programlarının işleyiş süreçleri hakkında da kısa  bilgiler verdi.

Programın devamında, Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan uygulama alanları ve laboratuvarlar gezilerek tanıtımları yapıldı.

Oryantasyon programı, çay ve börek ikramı ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN