Koçarlı MYO Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleşti

13.06.2023
Üniversitemiz, Koçarlı Meslek Yüksekokulu (MYO) 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 12 Haziran 2023 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Törene; Üniversitemiz Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu, Koçarlı İlçe Jandarma Komutanı Uğur Çelik, Koçarlı İlçe Emniyet Amiri Ahmet Kotan, Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Arıkoğlu, Koçarlı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Hayrettin İlker Özdemir ve Dr. Öğr. Üyesi Muharrem Aslan, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Üniversitemiz Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu ve Koçarlı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hayrettin İlker Özdemir yaptıkları protokol konuşmaları kapsamında öğrencileri tebrik ederek meslek hayatlarında başarılar dilediler.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğrencisi Harun Baki Kürkçü’nün sunmuş olduğu zeybek gösterisi ve İncirliova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibi tarafından gerçekleştirilen gösteri, misafirler tarafından ilgiyle izlendi.

Koçarlı Meslek Yüksekokulu Okul Birincisi Ceren Keser’in konuşmasının ardından okul derecesine giren öğrencilere protokol tarafından takdim edilen başarı plaketleri verildi. Koçarlı MYO’da eğitim faaliyeti yürüten programlarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildikten sonra programlarda eğitim gören tüm öğrencilere ve 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz öğrencimiz Recep Can Düzce’nin ailesine ulaştırılmak üzere başarı belgeleri takdim edildi.

Tören, toplu fotoğraf çekimi ve öğrencilerin kep atma seremonisi ile sona erdi.