Koçarlı MYO HAUS Makine İşbirliği Öğrencileri İş Hayatına Hazırlayacak

09.10.2020
Üniversitemiz Koçarlı Meslek Yüksekokulu ve HAUS Makina arasında düzenlenecek iş birliği protokolü için görüşmeler 08 Ekim 2020 tarihinde Koçarlı’da gerçekleştirildi. Öğrencilerin eğitim döneminde sahada çalışarak uygulama becerisi ve pratik kazanmasının amaçlandığı proje, öğrencilerimizi iş hayatında bir adım öne çıkarmayı hedefliyor.

Koçarlı Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü, Üretimde Kalite Kontrol Programı ile HAUS Makina San. Ve Tic. A.Ş. arasında öğrencilere pratik eğitim, uygulama becerisi ve katma değer üretebilecekleri yetkinliklerin kazandırılması amacıyla düzenlenecek protokol kapsamında HAUS Makine yetkilileri Koçarlı MYO’da ağırlandı. Görüşmeye Koçarlı MYO adına Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Onur Yılmaz, Öğretim Görevlileri Evren Barış Kayhan ve Evrim Çevik, HAUS Makina adına ise Kalite Müdürü Ahmet Karaoğlu ve İnsan Kaynakları Uzmanı Melih Alkan katıldı.