Koçarlı MYO Geleneksel Staj Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi

04.11.2022
Üniversitemiz Koçarlı Meslek Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilen 6. Geleneksel Staj Günleri, 2 Kasım 2022 tarihinde Güney Kampüsünde bulunan Ömer Faruk Durdu Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Koçarlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Onur Yılmaz’ın açılış konuşmasını yaptığı program, tüm bölümlerin birinci, ikinci sınıf öğrencileri ve tüm akademik personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Organik Tarım, Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, Çocuk Gelişimi, Üretimde Kalite Kontrol, Laboratuvar Teknolojileri Programı öğrencilerinin staj yerlerini, yaptıkları çalışmaları ve deneyimlerini aktardıkları sunumlar sonrasında yaptıkları çalışmalar ile ilgili detaylı bilgiler verip, gözlem ve tecrübelerini dinleyiciler ile paylaştı.

6. Staj Günü etkinlikleri toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.