Koçarlı MYO’da “Yeni Yüzyıl ve Değerlerimiz” Etkinliği Gerçekleştirildi

14.12.2023
Üniversitemiz Koçarlı Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen “Yeni Yüzyıl ve Değerlerimiz” adlı etkinlik, 13 Aralık 2023 tarihinde Güney Kampüsü Ömer Faruk Durdu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğe; Koçarlı Kaymakamı Ersin Tepeli, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, Koçarlı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Taner Akbaş, Koçarlı İlçe Müftüsü Kazım Ünsal, Koçarlı protokolü, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını Koçarlı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Taner Akbaş’ın yaptığı etkinlikte, Koçarlı İlçe Müftüsü Kazım Ünsal; Hz. Mevlana’nın sözleri, ilkeleri, hayatı ve Şeb-i Arus ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Neyzen Mustafa Uyar’ın ney dinletisi ve Nazan Dağılgan’ın, “Hz. Mevlana Temalı Resim Koleksiyonu” adlı sergi açılışının da yapıldığı etkinlikte konuşma yapan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “Mevlana Yüzyılı”nın önemine vurgu yaptı.

Etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ve tavuk pilav ikramının ardından sona erdi.