Koçarlı MYO’da Sıfır Atık Semineri Düzenlendi

03.11.2021
Üniversitemiz Koçarlı Meslek Yüksekokulu’nda (MYO), 27 Ekim 2021 tarihinde sıfır atık semineri düzenlendi.

Seminere; Üretimde Kalite Kontrol, Peyzaj ve Süs Bitkileri, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, Laboratuvar Teknolojisi, Organik Tarım ve Çocuk Gelişimi Programları 1. ve 2. sınıf öğrencileri ile akademik ve idari personel katıldı.

Öğr. Gör. Ümit Narince’nin moderatörlüğünü yaptığı ve Ziraat Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Göçmez’in sunum gerçekleştirdiği seminerde, ‘Atık Yönetim Sistemlerinin Kurulması’, ‘Atık Azaltma Hedefleri’, ‘Atıkların Biriktirilmesi’, ‘Toplanması ve Biriktirme Ekipmanlarının Özellikleri’, ‘Toplama Ekipmanlarının Yerleşimi’, ‘Atık Üreticilerinin Yükümlülükleri’, ‘Atıkların Geri Dönüşümü’ başlıkları ile çevre ve ekonomiye olumlu katkıları hakkında bilgi verildi.

Koçarlı MYO Müdürü Doç. Dr. Onur Yılmaz’ın kapanış konuşmasını yaptığı seminer, öğrencilerden gelen soruların cevaplanmasıyla sona erdi.